Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αποδυτήρια



- Συνάντηση όλων των τμημάτων των ακαδημιών της Ελπίδας Σαπών πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στο καφέ Da luz στις Σάπες.
Περίπου 100 νέοι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν το παρόν, ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και επί της ουσίας ξεκίνησε η φετινή αθλητική χρονιά.
Σημαντική αξία έχουν οι ακαδημίες άθλησης για ένα μικρό τόπο αφού δίνουν διέξοδο στη νεολαία, καλλιεργούν το αθλητικό νεύμα και δημιουργούν φυτώριο για τις μεγαλύτερες ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος η Ελπίδα θα λειτουργήσει τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ τα ονόματα που ακούγονται για προπονητές είναι οι:
Χαλκίδης Γιώργος, Γρίβας Ευάγγελος (ποδόσφαιρο), Μουράτ Τσαούς (Μπάσκετ) και Μπόρλα Ευγενία (βόλεϊ)
- Μια όμορφη βραδιά προσέφερε στους φιλάθλους, στους φίλους της και στη νεολαία την προηγούμενη Παρασκευή η Ελπίδα; Σαπών.
Η ποντιακή- λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε στο «Μπαράκι» σημείωσε μεγάλη επιτυχία τόσο από συμμετοχές και παρουσίες , όσο και από κέφι , που κράτησε μ΄χρι τις πρωινές ώρες.
Στην καλή διοργάνωση συνέβαλλαν το μέλος του Δ.Σ της ομάδας Σάκης Καραθανάσης, ποδοσφαιριστές του σωματείου, η Κλαίρη και η Ειρήνη στην είσοδο και στην ψυχαγωγία ο Τάκης Κενανίδησ λύρα , ο Παντελής Δημόπουλος τραγούδι Ναβροζίδης νταούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: