Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Εποικοδομητική συνάντηση είχε υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού Αγγελος Μαστραγγελής με τον δήμαρχο Μαρωνείας- ΣαπώνΣε γόνιμο και φιλικό κλίμα συναντήθηκε στην Ξυλαγαν , ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού στη Ροδόπη Αγγελος Μαστραγγελής με τον δήμαρχο Μαρωνείας- Σαπών , Γιάννη Σταυρίδη και μέλη του δημοτικού συμβουλίου και του τοπικού συμβουλίου Ξυλαγανής.

Ο δήμαρχος υπήρξε ιδιαίτερα αναλυτικός στην παρουσίαση όλων των ανοιχτών θεμάτων που απασχολούν τον δήμο του στους τομείς του τουρισμό, της ανγροτικής οδοποιίας και ανάπτυξης, στην ύδρευση των οικισμών, για το πολιτιστικό καλοκαίρι, που μόλις πριν λίγες μέρες, έκλεισε τον κύκλο του για φέτος.
Από την πλευρά του ο κ. Μαστραγγελής διαβεβαίωσε τον κ. Σταυρίδη ότι από την Δευτέρα και με δεδομένη την αισιοδοξία για την κατάκτηση έδρας για το Ποτάμι στο νομό Ροδόπης, ξεκινά μια στενή συνεργασία με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Μαρωνείας-Σαπών, ώστε να πάρει την θέση που του αξίζει ο μεγάλος και ιστορικός αυτός δήμος, στον αναπτυξιακό χάρτη της Θράκης.               

Δεν υπάρχουν σχόλια: