Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 40 μη νόμιμους μετανάστεςΣυνελήφθη χθες (9-9-2015) το πρωί, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας σαράντα (40) μη νόμιμους μετανάστες. Τριάντα εννέα (39) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

Αναλυτικότερα, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 23χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, με γαλλικές πινακίδες, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από αυτούς.


Λίγο πιο κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και  να συλλάβουν τον 23χρονο, διότι, όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας σαράντα (40) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης..


Δεν υπάρχουν σχόλια: