Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ



-Με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ορφέας Ξυλαγανής με σκοπό τη στήριξη της ομάδας.
Τόσο μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου και τόσο ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα, που έδωσαν μεγάλη δύναμη και κουράγιο στους αθλητικούς παράγοντες της Ξυλαγανής για να συνεχίσουν  να αγωνίζονται για μια καλή πορεία του σωματείου.
- Στις 17 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ηρακλής Σαπών με προπονητή τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας κ. Σέργιος Αραμπίδη, ευελπιστώντας σε μια καλή πορεία για το φετινό πρωτάθλημα.
- Πλησιάζουμε σιγά - σιγά στην έναρξη του πρωταθλήματος όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών αλλά και στην έναρξη των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.
Συγκεκριμένα το κύπελλο ξεκινά στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης είναι στις 19 Σεπτεμβρίου.
-Σε λίγες εβδομάδες ξεκινούν τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Θράκης.
Όλα τα γήπεδα θα πρέπει να συντηρηθούν έτσι ώστε να είναι κατάλληλα και τυπικά και ουσιαστικά για τη νέα σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα δούμε πολλές ομάδες να δηλώνουν έδρα σε άλλους οικισμούς και σε άλλα γήπεδα υφιστάμενες περισσότερη ταλαιπωρία και έξοδα.
-Έκλεισε ο Άγγελος Μπιτζίδης στην ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου.
Ο έμπειρος Σαπαίος στράικερ ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας αλλά και τον νέο της τεχνικό Γιάννη Δημόπουλο με τον οποίο έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: