Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Οι απόφοιτοι του ΣΔΕ ΣαπώνΜε το τέλος του σχολικού έτους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Σαπών  πραγματοποιήθηκε  η ετήσια εκδήλωση για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας η οποία σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Διευθυντή και  παράλληλη παρουσίαση του έργου των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας με ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του ΣΔΕ Σαπών και των 10 χρόνων προσφοράς του σχολείου στην τοπική κοινωνία της περιοχής του Δήμου Μαρωνείας & Σαπών  αλλά και των γειτονικών δήμων του Ν. Ροδόπης.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επισήμους. Πρώτος χαιρέτησε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Μαρωνείας  και Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμων και ακολούθησε χαιρετισμός και αναφορά στη λειτουργία του ΣΔΕ Σαπών από τον πρώτο διευθυντή του σχολείου τον  κ. Ιορδάνη Αγγελάκη    Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε την απονομή των τίτλων στους αποφοίτους καθώς και των περιγραφικών αξιολογήσεων στους εκπαιδευόμενους και των δύο κύκλων.
Ακολούθησε μουσική και χορός και στήθηκε πλούσιος μπουφές με φαγητό,  γλυκά, ποτά και αναψυκτικά που φρόντισε να προμηθευτεί το σχολείο αλλά και με διάφορα εδέσματα από συνταγές του project « μαγειρικές του τόπου»  που οργάνωσαν οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου. Στην εκδήλωσή  παραβρέθηκαν και πολλοί απόφοιτοι του ΣΔΕ και εκπαιδευτές παλαιοτέρων ετών, συγγενείς και φίλοι των εκπαιδευτών και των εκπαιδευομένων  και   τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι των συλλόγων.         
Οι μαθητές που αποφοίτησαν είναι:                                                                                                                               
Αβραμίδου Βαλεντίνα
Αμέτ Γιουσούφ
Αμέτ Αμέτ
Ιωαννίδου Ειρήνη
Καλουζίδου Παρθένα
Καραγιαννάκης Αλέξανδρος
Μιρονικίδου Αναστασία
Μιρονικίδου Ειρήνη
Μουμίν Χασάν Ισμαήλ
Ντάγκος Κων/νος
Σταθουλίδης Αθανάσιος
Χομπουντανίδου Ελπίδα
Χομπουντανίδου Ναταλία
Αλή Ογλού Φουντά
Ασλαμαζίδου Πελαγία
Γιαννοπούλου Έλενα
Γιουσούφ Μεμέτ
Μεμέτ Ριτβάν
Πισκά Ναϊδέ
Πισκά Μεσούτ
Πισκά Μεμέτ Αλή Μουσταφά
Σελήμ Κεχαγιά Τζενάν
Τσιρτσή Ελένη
Χασάν Χασάν
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      ΣΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: