Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Ηρακλή Σαπών Άκη Κατιγκαρίδη



ΕΡ. κ. πρόεδρε μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα γήπεδα επιστρέφετε στον Ηρακλή. Πώς συνέβη αυτό;
ΑΠ. Όπως ξέρετε πέρυσι παραιτήθηκα από την θέση μου για καθαρά προσωπικούς λόγους παραδίδοντας τη σκυτάλη σε νέα άτομα τα οποία θέλησαν να ασχοληθούν με την ομάδα. Όμως ένας χρόνος μακριά από τα γήπεδα μου φάνηκε σαν αιώνας και φέτος που παρουσιάστηκε διοικητικό κενό στην ομάδα, έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση της διοίκησης να υπηρετήσω την ομάδα από οποιοδήποτε πόστο. Μετά από τις γενικές συνελεύσεις που έγιναν εκλέχθηκα και πάλι πρόεδρος.


ΕΡ. Πείτε μας δυο λόγια για την προηγούμενη διοίκηση.
ΑΠ. Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους. Η προηγούμενη διοίκηση αν και δεν είχε μεγάλη εμπειρία, τα πήγε εξαιρετικά. Τόσο διοικητικά αφού δεν άφησε καμία εκκρεμότητα, όσο και αγωνιστικά μιας και πήρε τον πρώτο τίτλο του Ηρακλή μετά από δέκα τέσσερα χρόνια κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Θράκης.

ΕΡ. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σας για φέτος;
ΑΠ. Στόχος μας για φέτος είναι μια καλή και αξιοπρεπείς πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε γιατί πιστεύω και έχω εμπιστοσύνη τόσο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας όσο και στο τεχνικό τιμ.

ΕΡ. Θα έχουμε αλλαγές στο φετινό ρόστερ της ομάδας;
ΑΠ. Όχι πολλές. Ο κορμός της ομάδας παρέμεινε και θα κάνουμε κάποιες προσθήκες.
Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με διάφορους ποδοσφαιριστές ενώ  έχει κλείσει η μεταγραφή του Στέφανου Λευκοβίτη που φέτος επιστρέφει στον Ηρακλή.

ΕΡ. Φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 απαιτείται να έχετε και εφηβική ομάδα. Έχετε προετοιμαστεί για το εφηβικό πρωτάθλημα;
ΑΠ. Όπως γνωρίζετε εμείς μέχρι τώρα δεν διαθέταμε εφηβική ομάδα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μας ήταν απαραίτητη.
Τώρα όμως ξεκινήσαμε και ασχολούμαστε και προς αυτή την κατεύθυνση με αποτέλεσμα να έχουμε μαζέψει και να συνεχίζουμε να αναζητούμε αρκετά παιδιά από τις Σάπες αλλά και την γύρω περιοχή για να στελεχώσουμε την εφηβική ομάδα και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αν όμως δεν προλάβουμε φέτος υπάρχει και η εύκολη λύση που χρησιμοποιούν οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας που ενοικιάζουν μια ακαδημία από την Κομοτηνή  για τις υποχρεώσεις της εφηβικής ομάδας. Αυτό βεβαία είναι τελευταία λύση για εμάς καθώς θέλουμε να δημιουργήσουμε τμήματα υποδομών στον Ηρακλή Σαπών.

ΕΡ. Τελειώνοντας πείτε μας δυο λόγια.
ΑΠ.  Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την εφημερίδα σας που είναι πάντα κοντά μας δίνοντας μας βήμα να πούμε κάποια πράγματα στο κοινό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες της ομάδες της ΕΠΣ και ιδιαίτερα στην συμπολίτισσα Ελπίδα Σαπών.
Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: