Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Αποδυτήρια



Δεσμεύσεις από όλους ότι θα βοηθήσουν το νέο διοικητικό σχήμα της Ελπίδας Σαπών έχουν παρασχεθεί κατά τη διάρκεια των διεργασιών για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του σωματείου.
Δεσμεύσεις οι οποίες όμως δεν θα πρέπει να μείνουν στα λόγια αλλά να γίνουν πράξεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα του ΜΓΣ και να υπάρξει μια αξιοπρεπής πορεία του σωματείου σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.


Γρήγορα άρχισε να κινείται η νέα διοίκηση του Ηρακλή Σαπών αφού ξεκίνησε ήδη την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Το νέο Δ.Σ. άρχισε να προγραμματίζει, να ενεργεί και να κινείται ειδικά στον οικονομικό τομέα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της νέας κατηγορίας.
Στην πρώτη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι μεταγραφές, η συντήρηση του γηπέδου, τα θέματα των μετακινήσεων, των προπονήσεων και της προετοιμασίας γενικότερα.

Συνάντηση παλαιών ποδοσφαιριστών με μέλη της νέας διοίκησης της Ελπίδας Σαπών πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η βολιδοσκόπηση για το ποιοι θα παραμείνουν καθώς κι η ανταλλαγή απόψεων για νέες μεταγραφές, συνολικά το ρόστερ της ομάδας, προπονήσεις προετοιμασία κλπ
Από τη συζήτηση προέκυψε ότι σίγουρα θα παραμείνουν οι:
Καραθανάσης Σάκης, Καραθανάσης Βαγγέλης, Ρούφος Δημήτρης, Τσιτσεράκης Παράσχος, Κολάκης Βασίλης, Πανταζής Γιώργος, Γρίβας Βαγγέλης και Παπανικολάου Γιώργος.
Σίγουρη θεωρείται η παραμονή του Βασίλη Χαριτόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν και φέτος οι ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών, καθώς και τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϋ του σωματείου.
Στόχος της νέας διοίκησης είναι να αναβαθμιστούν οι θεσμοί αυτοί και να αγκαλιάσουν τους νέους και τις νέες ολόκληρης της επαρχίας Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: