Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣΤο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 (Α΄ Κύκλος), καθώς και την Τετάρτη 15  και την Πέμπτη  16 Ιουλίου 2015 (Β΄ Κύκλος) στην Κομοτηνή ή την Αλεξανδρούπολη ανάλογα με την προέλευση των αιτήσεων των συμμετεχουσών, το 9ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης  στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».
Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και βιωματικά εργαστήρια και απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές ή γυναίκες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εμψύχωση, η δικτύωση και η ενίσχυση των γυναικών προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν, όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους.
Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr (και ειδικότερα εδώ: http://goo.gl/QDIcvN ).

Για όσες διαμένουν εκτός της πόλης της Κομοτηνής ή της Αλεξανδρούπολης  σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων, ή σε κάποιο άλλο νομό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων μετακίνησης και διανυκτέρευσης.
Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου  αρχές Ιουλίου  του 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την  κ. Κατσαργύρη στο 210 3898009 (11.00 π.μ – 14.00 μ.μ) εναλλακτικά με την κ. Παπαδοπούλου (210 3898075)  και την κ.Μοσχοβάκου (210 3898030)

Δεν υπάρχουν σχόλια: