Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Συνάντηση παλαιών συμμαθητών στις Σάπες



Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλης νοσταλγίας πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή συνάντηση αποφοίτων του δημοτικού σχολείου Σαπών έτους 1967.
Παρόντες οι τότε μαθητές Ρεφειάδης Σάκης, Ζαμπογιάννης Σάκης, π. Τριαντάφυλος Τρουπιώτης, Ξανθοπούλου Αλέκα, Νάνου Σουλτάνα, Γκαζίνος Σάκης, Λιπορδέζη Σούλα, Ρούφου Δήμητρα, Γρηγορίου Γεωργίου, Καζανιάδης Αλέκος, Παπαδοπούλου Μάγδα, Μακρής Αντώνιος, Ψαθά Νούλα, Κομινακίδης Σταύρος, Ρούφος Αντώνης, καθώς και οι δάσκαλοι Κώστας και Μαρίκα Καρυπίδη.
Οι απόφοιτοι βρέθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα του Τάκη Μαυρόπουλου, την Κυριακή εκκλησιάστηκαν στη Συκορράχη όπου λειτουργεί ο συμμαθητής του π Τριαντάφυλλος.

Ακολούθως επισκέφθηκαν το σχολείο σημερινή ΑΣΠΑΙΤΕ, χτύπησε το παραδοσιακό κουδούνι, μπήκαν στην τάξη πήραν απουσίες, και συνομίλησαν για τα 50 χρόνια που πέρασαν. Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από τη συνάντηση και δεσμευτήκαν να την ξαναπραγματοποιήσουν. Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο δάσκαλος κ Καρυπίδης με τη σύζυγο του, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση και τη χαρά τους που ξαναβρέθηκαν με τους μαθητές τους.
Η τάξη κατέληξε για γλέντι και φαγητό στην Έπαυλη.



1 σχόλιο:

ξυνονερο είπε...

αει χασου μυρμιγκακη