Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Στα αποδυτήρια



-Πραγματικό άθλο διέπραξε φέτος η ομάδα της «Δόξας» Προσκυνητών
Από ένα χωριό ενός μικρού δήμου μια ομάδα με ελάχιστη στήριξη και πενιχρές οικονομικές δυνατότητες κατόρθωσε να ανεδείχθη και πρωταθλήτρια της Α1 τοπικής κατηγορίας και κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης.
Παράλληλα αξιοπρεπής ήταν και η παρουσία της στα μπαράζ, κατά τη διάρκεια των οποίων απέδειξε ότι είναι ομάδα αξιόλογη και ότι δίκαια βρέθηκε να διεκδικεί μια θέση στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
- Με πανηγυρισμούς ,πορείες, όργανα, συνθήματα, κορναρίσματα και επευφημίες γιόρτασαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή Σαπών την άνοδο της ομάδας τους  στην Α1 ΕΠΣ Θράκης και παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. 
-Πολλές φήμες επικρατούν αυτή τη περίοδο για τις διοικήσεις στην «Ελπίδα» και στον «Ηρακλή» Σαπών .
Κάτι ακούγεται για νέα σχήματα και στις δύο περιπτώσεις, φήμες που ακόμη δεν έχουν επαληθευθεί.
Πιθανόν να είναι στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων!
Δεν αποκλείεται όμως να ευσταθούν και να επαληθευθούν ολικά ή εν μέρει .
Ίδωμεν…!

- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕΛΠΙΔΑ Σαπών. Η οργάνωσή ήταν εξαιρετική, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. 
-Διακεκριμένος και μεγάλου διαμετρήματος αθλητικογράφος της περιοχής Σαπών, με πολύ καλές επιδόσεις στον τομέα του,  με εμφανή αναγνωσιμότητα και με πάθος για τον αθλητισμό, τελευταία έχει απομακρυνθεί από τον χώρο.
Μάλλον τον έχει απορροφήσει η ζωοτεχνία και ο τομέας της μέριμνας των ζώων.
Πάντως οι φίλοι αναγνώστες των αθλητικών και οι αθλητικοί παράγοντες της περιοχής μας, διαμαρτύρονται για την απουσία του και αναμένουν εναγωνίως την επάνοδο του στο χώρο της αθλητικογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: