Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Νίκη» Αλεξανδρούπολης-«Ελπίς» Σαπών 3-2 σε φιλικό αγώνα βόλεϊ παγκορασίδων



Σε ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι , το οποίο ήταν αμφίρροπο μέχρι την τελευταία στιγμή η ομάδα βόλεϊ παγκορασιδων της «Νίκης» Αλεξανδρούπολης επικράτησε δύσκολα με 3-2 σετ της αντίστοιχης ομάδας της «Ελπίδας» Σαπών.
Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης ήταν το πρώτο για τη νεοσύστατη ομάδα της «Ελπίδας» και με αυτό αποδείχθηκε ότι στις Σάπες και δυναμικό αλλά και δυνατότητες για την περαιτέρω ανάπτυξη του βόλευ.

Αυτό άλλωστε δήλωσαν και οι παράγοντες της «Νίκης» οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα , και η ομάδα τους έχει ιστορία δεκαετιών με παρουσία ακόμη και στην Α εθνική κατηγορία.
Η προπονήτρια της «Ελπίδας» κ Ευγενία Μπόρλα και ο πρόεδρος κ Κενανίδης Γρηγόρης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία και το αποτέλεσμα ενώ ευχαριστημένες έμειναν και οι κοπέλες της ομάδας που συμμετείχαν στην αποστολή και αγωνίστηκαν.
Συγκεκριμένα το παρόν έδωσαν οι: Καρατσάη Βάγια, Μαυροπούλου Θοδώρα, Κενανίδου Σωτηρία, Πέιτσου Δήμητρα, Χαριτοπούλου Ειρήνη, Μουατζήρ Χιλάλ, Σμυλάνη Χρυσοβαλάντω, Ασλανίδου Δέσποινα, Τσιτσεράκη Ανθή, Τσιτσεράκη Γεωργία, Τριφωνίδου Αθανασία και Φεΐζ Αϊσεγκιούλ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: