Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΓΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ



Την 28-03-2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 21Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ένωσής μας, που είχε ως κεντρικό μήνυμα " Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ ".
Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης, εγκρίθηκαν από το Σώμα, ο Διοικητικός - Οικονομικός απολογισμός έτους 2014 , ο Οικονομικός προϋπολογισμός 2015 και εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών οργάνων της Ένωσης. Επίσης βραβεύθηκαν τα μέλη μας που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις - διαμαρτυρίες του έτους 2014 και τα μέλη της ομάδας ναρκωτικών της Δ.Α. Ροδόπης για την υπηρεσιακή τους απόδοση.

Έγινε αναλυτική ενημέρωση των μελών μας, για θέματα Οικονομικά και Μισθολογικά από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Αντώνιο και για θέματα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά από τον Τμηματάρχη του 4ου Τμ. Δ/νσης Οικονομικών Α.Ε.Α.  Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΠΛΑΤΙΑ Κωνσταντίνο. Επίσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών σχετικά με την πορεία της προσφυγής της Ένωσης  και των μελών μας στο Ε.Δ.Δ.Α., η οποία είχε αποφασισθεί ομόφωνα από το Δ.Σ. τον Οκτώβριο 2014 και ανατέθηκε στην Δικηγόρο Αθηνών κα. Ηλέκτρα Λήδα ΚΟΥΤΡΑ.


            Τις εργασίες της Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους : ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής πατήρ Νεκτάριος, ο Διευθυντής Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος, ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης κ. ΜΕΤΙΟΣ Χρήστος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Νότης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχος κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΓΚΡΑΝΑΣ Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνόμος Α΄ κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΚΑΡΑΣ Γρηγόρης, ο Αναπληρωτής Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Υ. Ορεστιάδας κ. ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας, ο πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης κ. ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Σ.Κ.Α.Ν. Ξάνθης κ. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Πέτρος, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Σερρών κ. ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ Ιωάννης, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Δράμας κ. ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Πιερίας κ. ΦΩΤΗΣ Δημήτριος, το μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Παναγιώτης, ο Γραμματέας του παραρτήματος Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) κ. ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ Δημήτριος, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Υ. Ορεστιάδας κ. ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Παντελής, ο πρώην πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ροδόπης και υποψήφιος Βουλευτής κ. ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριος, ο εκπρόσωπος Νομαρχιακής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ. Ροδόπης και υποψήφιος Βουλευτής κ. ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κ.Κ.Ε. Ροδόπης και υποψήφιος Βουλευτής κ. ΦΑΚΙΡΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ Ιωάννης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Κομοτηνής κ. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Ανέστης οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στους αγώνες μας για την επίλυση των δικαίων αιτημάτων μας. Επίσης απέστειλε χαιρετισμό ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ Αϊχάν.

Την Γ.Σ. απασχόλησαν τα θεσμικά – οικονομικά – ασφαλιστικά προβλήματα που αφορούν τον κλάδο μας αλλά και αυτά σε τοπικό επίπεδο. Αναπτύχθηκαν προβληματισμοί ως προς το ερώτημα «Τί Αστυνομία θέλουμε και για ποιόν σκοπό την θέλουμε», καθώς  ως προς τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να  εφαρμοστούν για τον εκδημοκρατισμό της εσωτερικής  λειτουργίας της Αστυνομίας και για τη δημιουργία της Νέας Αστυνομίας που απαλλαγμένη από την γραφειοκρατία, τα ξένα προς την αποστολή της πάρεργα, με αναβαθμισμένο ρόλο και εκπαίδευση, εφοδιασμένη με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ευέλικτη και αποτελεσματική, θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συμπολίτες μας και θα λειτουργεί ως προστάτης και υπερασπιστής των Συνταγματικά κατοχυρωμένων δημοκρατικών θεσμών, δικαιωμάτων και ελευθεριών, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών αλλά και των εργαζομένων σε αυτήν αστυνομικών.

 Τέλος, καταρτίστηκε το επισυναπτόμενο ΨΗΦΙΣΜΑ στο οποίο καταγράφονται τα θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά και τοπικά αιτήματα. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ και η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάδειξη και προώθηση προς επίλυση των καταγεγραμμένων σε αυτό αιτημάτων, με παρεμβάσεις και εντατικοποίηση των μορφών αγώνων όπου και αν αυτό χρειαστεί.
  

     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα
6 9 7 7 5 0 0 3 7 4
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης
6 9 7 4 3 2 9 9 7 6





Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α


ΤΗΣ 21ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Εμείς τα μέλη της 21ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ το παρόν ψήφισμα και εξουσιοδοτούμε το Δ.Σ. για την επίλυση – υλοποίηση των παρακάτω αιτημάτων :

A) ΘΕΣΜΙΚΑ
  1. Αναγνώριση του δικαιώματος στην Απεργία στους Αστυνομικούς με τροποποίηση του άρθρου 23 του Συντάγματος.
  2. Αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.
  3. Εισαγωγή προς εκπαίδευση κατά το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 των επιτυχόντων στη Σχολή Αστυφυλάκων μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων κατά τα έτη 2013,2014 και 2015.
  4. Διασφάλιση του συστήματος πρόσληψης Αστυνομικών ΜΟΝΟ μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, για να πάψει επιτέλους η παραγωγή Αστυνομικών δύο ταχυτήτων και να ολοκληρωθεί η ομογενοποίηση ώστε να έχουν επιτέλους οι πολίτες στην υπηρεσία τους άρτια εκπαιδευμένους Αστυνομικούς.
  5. Αναβάθμιση του συστήματος εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης, ειδίκευσης και δια βίου εκπαίδευσης. Ίδρυση Αστυνομικού Πανεπιστημίου με έδρα τις εγκαταστάσεις του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής.
  6. Άμεση εφαρμογή του Ν.4058/2012 (άρθρο 25 παρ. 4) και απογραφή ως Τ.Ε., των δικαιούμενων Αστυνομικών υπαλλήλων.
  7. Επαναφορά των 6700 οργανικών θέσεων αστυνομικού προσωπικού, που καταργήθηκαν με διάταξη του Νόμου περί Αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
  8. Τροποποίηση – Βελτίωση του βαθμολογίου, προς άρση των δημιουργηθέντων αδικιών. Θέσπιση αξιοκρατικού και αδιάβλητου συστήματος κρίσεων και προαγωγών για όλους τους βαθμούς. Άμεση ρύθμιση της αδικίας που υφίστανται οι Ανθυπαστυνόμοι με προαγωγές νεοτέρων τους στο βαθμό του Υ/Β΄, κατάσταση που αναγκάζει τους Ανθυπαστυνόμους προκειμένου για την άρση μέσο δικαστικών αποφάσεων την σε βάρους τους αδικία να μετατρέπονται σε «αιμοδότες» της βιομηχανίας προσφυγών που υποβάλλονται από δικηγορικά γραφεία.
  9. Τροποποίηση – βελτίωση  του ισχύοντος  κώδικα  μεταθέσεων – αποσπάσεων, καθώς και θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων για τις εσωτερικές μεταθέσεις - μετακινήσεις.
  10. Αναμόρφωση – Βελτίωση του Πειθαρχικού Δικαίου, με ρητή αναφορά συγκεκριμένης πειθαρχικής ποινής στους υπεύθυνους για την τήρηση των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν στα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών (ωράριο εργασίας, έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, μεταθέσεις-αποσπάσεις-προσωρινές μετακινήσεις, υγιεινή - ασφάλεια στην εργασία, κ.λ.π.).
  11. Βελτίωση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του Π.Δ. 45/2008 περί υγιεινής και ασφάλειας, για να διασφαλιστεί η αβλαβής εκτέλεση των καθηκόντων του Αστυνομικού προσωπικού.
  12. Εφαρμογή του δικαιώματος απόσπασης των υπαλλήλων λόγω σπουδών στην έδρα του εκπαιδευτικού ιδρύματος, με θέσπιση ασφαλιστικών δικλίδων που θα διασφαλίζουν την μη εκμετάλλευση του προνομίου αυτού για αλλότριους  λόγους..
  13. Αναβάθμιση του θεσμικού μας ρόλου με τη συμμετοχή σε όλα τα Συλλογικά Όργανα λήψης αποφάσεων των αιρετών εκπροσώπων που αφορούν τον κλάδο.
  14. Απαλλαγή της Αστυνομίας από ξένα προς την αποστολή της έργα (επιδόσεις δικογράφων, εφαρμογή υγειονομικών διατάξεων και Γ.Ο.Κ., μέτρα τάξης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες  κ.λ.π.).
  15. Άμεση κοστολόγηση της μετακίνησης Αστυνομικών δυνάμεων για αθλητικά ή άλλα μέτρα και ανάρτηση του κόστους στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να σταματήσει η άμετρη κατασπατάληση δυνάμεων σ’ αυτόν τον τομέα. Σε ότι αφορά τις αθλητικές συναντήσεις, μετακύλιση αυτού του κόστους στις ιδιωτικές εταιρίες των εμπόρων του αθλητισμού.
  16. Κατάργηση της διαδικασίας των ειδικών εκλογικών καταλόγων στη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του Αστυνομικού προσωπικού στις Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.






B) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
1.     Υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης του Πρωθυπουργού περί συμμόρφωσης της Κυβέρνησης στις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ, με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές που μας επιβλήθηκαν με τον Ν.4093/12.
2.     Άμεση κατάργηση του άρθρου 220 του Ν.4281/2014 για το ΤΕΑΠΑΣΑ.
3.     Τροποποίηση του άρθρου 4&3 «Βεβαίωση και Είσπραξη προστίμων» της υπ’ αριθ.  Γ.Π.οικ.104720/25-08-2010 Κ.Υ.Α. Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ώστε το ποσοστό 80% των επιβαλλομένων προστίμων του αντικαπνιστικού Νόμου (τα οποία εισπράττονται ως δημόσια έξοδα) και σύμφωνα με τις διατάξεις της ανωτέρω Κ.Υ.Α. προβλέπεται να αποδίδονται στις Αυτοδιοικητικές Αρχές, για την ανταποδοτική υποστήριξη και την ανατροφοδότηση του ελεγκτικού μηχανισμού, να αποδίδονται πλέον σε Κωδικό του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με δεδομένο ότι οι αρμοδιότητες ελέγχου και εφαρμογής του Αντικαπνιστικού Νόμου- μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας- μεταβιβάστηκαν  στην Ελληνική Αστυνομία. Εφόσον λοιπόν ο πόρος αυτός αποδιδόταν ως ανταποδοτικός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά την μεταβίβαση αρμοδιότητας ελέγχου και εφαρμογής του Νόμου στην Ελληνική Αστυνομία, θα πρέπει και η ανταποδοτική απόδοση να μεταβιβαστεί ανάλογα στον νέο ελεγκτικό μηχανισμό.
4.     Θεσμοθέτηση νέου αστυνομικού μισθολογίου, σύμφωνα με την πρόταση της Ομοσπονδίας μας.
5.     Επέκταση των ευεργετικών διατάξεων που ισχύουν για τους δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν σε   παραμεθόριες  περιοχές και στους Αστυνομικούς.
6.     Ολική αναπλήρωση της απώλειας εισοδήματος όσων έχουν κριθεί ως μη ικανοί οπλοφορίας και μπορεί επιστημονικά να τεκμηριωθεί ότι για την βλάβη της υγείας τους που τους κατέστησε ως μη ικανούς οπλοφορίας, ευθύνεται η Υπηρεσία.
7.     Δημιουργία νοσηλευτικού ιδρύματος για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της  Ελληνικής Αστυνομίας.
8.     Επέκταση εφαρμογής και στο Αστυνομικό προσωπικό των προβλεπομένων από το άρθρο 39 Ν.3996/5-8-2011  (δικαίωμα αναγνώρισης πλασματικού χρόνου για κάθε τέκνο).
9.     Ενιαίος κλάδος υγείας για όλο το Αστυνομικό προσωπικό.
10. Επέκταση του Ν.3865/10 για την προσαρμογή του χρόνου θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος παλαιών και νέων ασφαλισμένων και μετά την 31-12-2014 με την προσαύξηση κατά 1,5 έτος για κάθε επόμενο χρόνο μέχρι και τη συμπλήρωση 35 ετών για την εφαρμογή των 40 ή 60 ετών.

Γ) ΤΟΠΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ
  1. Λαμβανομένων υπόψη όλων εκείνων των ιδιομορφιών της περιοχής μας που άπτονται ιδιαίτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος και διαμορφώνουν ιδιαίτερες ανάγκες αστυνόμευσης ζητούμε την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων αστυνομικών της Δ.Α. Ροδόπης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ειδικών απαιτήσεων της περιοχής και για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών ασφάλειας και αστυνόμευσης στους πολίτες του τόπου μας.
  2. Λειτουργία της ήδη ιδρυθείσας με  Π.Δ. αυτοτελούς Υπηρεσίας Μεταγωγών Δικαστηρίων στην έδρα της Δ.Α. Ροδόπης και επάνδρωσή της με προσωπικό προερχόμενο από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας ως νεοϊδρυθείσα Υπηρεσία.
  3. Άμεση μετεγκατάσταση των Περιφερειακών Υπηρεσιών  Α.Τ. Σαπών και Α.Τ. Φιλύρας, σε άλλους χώρους, διότι οι υφιστάμενοι είναι τελείως ακατάλληλοι και επισφαλείς.
  4. Ολοκλήρωση όλων των έργων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (Σκοπευτήριο, Γυμναστήριο, Αμφιθέατρο, Στίβος μάχης κ.λ.π.), έργα που έχουν σχέση με την ποιότητα της εκπαίδευσης των Δοκίμων Αστυφυλάκων.
  5. Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένων οχημάτων (διαγραφή ακινητοποιημένων οχημάτων λόγω ασύμφορου της επισκευής τους) και υλικοτεχνικού εξοπλισμού με νέο, που θα προσφέρει ασφάλεια στο Αστυνομικό προσωπικό.
  6. Ίδρυση και λειτουργία σκοπευτηρίου στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, κατ’ εφαρμογή του Ν.3169/2003.
  7. Δημιουργία ολοήμερου παιδικού σταθμού και κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, για τα τέκνα των Αστυνομικών, στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.
  8. Ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού ή Αστυνομικού Τμήματος Διαβατηριακού ελέγχου, με προσδιορισμό ικανού αριθμού οργανικών θέσεων για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας και στελέχωσή της με τη διαδικασία της νεοϊδρυθείσας υπηρεσίας με παράλληλη μεταφορά της σε κατάλληλο σημείο εντός Ελληνικού εδάφους ώστε ο έλεγχος να είναι ασφαλέστερος για τους πολίτες αλλά και για τους αστυνομικούς, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή όντας άοπλοι εκτίθενται σε υπαρκτό και πραγματικό κίνδυνο.




Το παρόν ψήφισμα να αποσταλεί στους :

1.                  ΥΠΟΥΡΓΟ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
2.                  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
3.                  ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
4.                  Π.Ο.ΑΣ.Υ.
5.                  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
6.                  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
7.                  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
8.                  ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Π.Α.Μ.Θ.
9.                  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
10.              ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
11.              ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
12.              ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

                                       ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ  28-03-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: