Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Σύλληψη 3 ημεδαπών για κλοπή αντικειμένων σιδήρου από αγρόκτημαΣχηματίσθηκε επίσης δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν προχθές (6-4-2015) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 18, 16 και 15 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή αντικειμένων σιδήρου από αγρόκτημα. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 58χρονο ημεδαπό, κατηγορούμενο για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 18, 16 και 15 ετών, διότι όπως προέκυψε, το ίδιο μεσημέρι είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα στο νομό Ροδόπης, διάφορα αντικείμενα σιδήρου, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν, έναντι χρηματική αμοιβής, στην επιχείρηση εμπορίας παλαιών σιδήρων του 58χρονου.


Σημειώνεται ότι οι δράστες, ηλικίας 18, 16 και 15 ετών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. Δεν υπάρχουν σχόλια: