Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Επιτυχημένη παρουσία της ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS στην 10η έκθεση HO.RE.CA 2015Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετείχε -για τρίτη φορά και με ιδιαίτερη επιτυχία- με το ειδικό τμήμα για επιχειρήσεις “ΙΚΕΑ BUSINESS”, στη 10η Έκθεση HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε 6-9 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή έκθεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον πάνω από 130.000 επισκεπτών.

Με το όραμα «Φροντίζουμε την επιχείρησή σας, όπως το σπίτι σας», η ΙΚΕΑ, μέσω του τμήματος “ΙΚΕΑ BUSINESS”, ανταποκρίθηκε και φέτος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των επαγγελματιών, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες, ολοκληρωμένες, λειτουργικές προτάσεις και λύσεις, για ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα.
Το ειδικό τμήμα “ΙΚΕΑ BUSINESS” πλέον λειτουργεί σε κάθε Κατάστημα και Κέντρο Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ. Η ΙΚΕΑ με σταθερά βήματα συνεχίζει και υλοποιεί στην πράξη τη φιλοσοφία της για ποιοτικά προϊόντα με μοναδικό σχεδιασμό, χαμηλές τιμές και συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες και παροχές.
Δεν υπάρχουν σχόλια: