Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ανεπανάληπτη πρωτοτυπία - Γάμος, βάπτιση, γενέθλια

Μια ανεπανάληπτη πρωτοτυπία τουλάχιστον για τα δεδομένα της περιοχής μας αποτέλεσε το τρίπτυχο γάμος βάπτιση γενέθλια το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 .
Την ίδια μέρα τελέστηκε ο γάμος της Ελένης Δημοπούλου του Νικολάου και της Άννας από τις Σάπες, με τον Σίμο Ζαμπίδη του Κυριάκου και της Πιπίνας από την Κομοτηνή με κουμπάρους τον Γιώργο Κουλαξίδη κι την Μαρία Μαλιαρόζη, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της κορούλας τους στην οποία η νονά Φένια Κουλαξίδου έδωσε το όνομα Νικολέτα και τέλος έγιναν τα γενέθλια της μικρής Νικολέτας που συμπλήρωνε εκείνη τη μέρα το πρώτο έτος της ζωής της.
Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα δύο μυστήρια στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του ζευγαριού αλλά και των γονιών τους.
Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε κοσμικό κέντρο της περιοχής όπου όλοι οι καλεσμένοι γλέντησαν και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους και στην κορούλα τους κάθε ευτυχία, με υγεία και αγάπη.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πατέρας της νύφης Νίκος Δημόπουλος και η μητέρα της Άννα για το όνομα της εγγονής τους, αλλά και η γιαγιά της, Ελένη Δημοπούλου, που αξιώθηκε να δει τη μικρότερή της εγγονή  νυφούλα και μητέρα.
Ευτυχείς ήταν και οι γονείς του γαμπρού αφού είδαν τον γιο τους να δημιουργεί μια πολύ καλή οικογένεια και να είναι ευτυχισμένος.
 Νεόνυμφοι και συμπεθέροι περιποιήθηκαν και φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους τους.
Οι ειλικρινείς ευχές όλων μας συνοδεύουν την Ελένη τον Σίμο και τη Νικολέτα.
Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.









Δεν υπάρχουν σχόλια: