Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Εξιχνίαση διάρρηξης καταστήματος στις Σάπες Ροδόπης
 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, διάρρηξη καταστήματος, που είχε διαπραχθεί την 16/17-2-2015, στις Σάπες Ροδόπης.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 23 και 43 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.


Συνελήφθη χθες (24-2-2015) το μεσημέρι, στις Σάπες Ροδόπης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο 43χρονος δράστης.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος, την 16/17-2-2015, διέρρηξε κατάστημα στις Σάπες και αφαίρεσε από το εσωτερικό του 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 3 ηλεκτρικά εργαλεία, 10 λουκέτα, 2 ζυγαριές, 1 ψαλίδι, 1 σόμπα. Ακολούθως, διέθεσε εννέα (9) από τα παραπάνω λουκέτα στον 43χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 43χρονος, ο οποίος επιχείρησε να διαθέσει προς πώληση τα παραπάνω λουκέτα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν 9 λουκέτα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ληστεία.

Η  δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: