Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ


ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Α.Α. 40 ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (07-12-14) ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-12-2014) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.


2. ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (09-12-14). 
3. ΟΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (09-12-14). 
4. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (09-12-14). 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΛΟΣ 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: