Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ



 Τον ένα τόνο σε τρόφιμα άγγιξε η προσφορά των συνδημοτών μας στις ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 και             Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης

Δημότες της Κομοτηνής ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας- Αθλητισμού Κομοτηνής, προσφέροντας τη δυνατότητα σε περισσότερες  οικογένειες να καθίσουν φέτος  στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
«Πράξαμε, το αυτονόητο, αυτό που οι άγιες μέρες μας καλούν να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, καθώς  το αναγκαίο για  κάποιους δεν είναι δεδομένο καθημερινά, και κάποιοι πραγματικά το ‘χουν ανάγκη»

τόνισε η κ. Αναστασία Λιβεριάδου Πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ.
             Η πρωτοβουλία ανήκει σε ευαισθητοποιημένους μουσικούς που χάρισαν τις νότες τους και ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους  το κοινό της πόλης μας σε μουσικά μονοπάτια.
             Ευχαριστούμε τους μουσικούς–καλλιτέχνες των σχημάτων
 ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ” Απόστολο Μαρτσά, Μάκη Πατρωνίδη, Ολύμπιο Αυτζηκόλιο, Τάσο Καπζάλα,
 ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ” Γιώργο Στραβουδούλη, Δημήτρη Πατσαβούδη, Κων/νο Κάλλια, Στέλιο Παντίρη, καθώς και τους
 Ελβίρα Κουρτέση, Λάζαρο Κεραμέα, Μπάμπη Καρανίκα, Νίκο Βερβερίδη, Μαργαρίτη Σγουρή και Σόνια Δεληγιάννη για τις υπέροχες μουσικές βραδιές .



Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις αλλά κυρίως όλους εκείνους που έδωσαν το παρόν τους επιβεβαιώνοντας για μια φορά ακόμη ότι τούτη η πόλη διαθέτει μεγάλα αποθέματα αγάπης για τον συνάνθρωπο και το δείχνει με πράξεις .
                                                                  
                                                                   Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ


                                                                                     Αναστασία Λιβεριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: