Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες του συλλόγου γυναικών ΔιώνηςΜε μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι δραστηριότητες του συλλόγου γυναικών Διώνης που έχουν προγραμματιστεί από το Δ.Σ
Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Νικολάου, προστάτη της Διώνης διοργανώθηκε τριήμερο εκδηλώσεων.
Την παραμονή του Αγίου, τελέστηκε Μ. Εσπερινός χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου. Ανήμερα της εορτής πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Θεία λειτουργία που χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος και συλλειτούργησαν οι ιερείς π Αρχοντής Μυλωνάς και π Παναγιώτης Πεχλιβάνης.
Μετά τη Θεία λειτουργία στην οποία παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Μαρωνείας- Σαπών κ. Σταυρίδης , δόθηκε δεξίωση στο εντευκτήριο του συλλόγου με εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες μέλη.

Την Κυριακή Τρίτη μέρα των εκδηλώσεων στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονας ο οποίος αμέσως μετά φιλοξενούμενος του συλλόγου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές .Για τις ημέρες των εορτών ο σύλλογος προγραμματίζει να πει τα παραδοσιακά κάλαντα, και να επισκεφτεί ευαγή ιδρύματα, ενώ κυκλοφορεί και το ημερολόγιο για το νέο έτος.
Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν τον σύλλογο γυναικών Διώνης και αυτούς που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια: