Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» 12 χρόνια η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την ΠαιδείαΤελετή βράβευσης στη Θεσσαλονίκη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και δώδεκα αριστούχων από τους νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Χίου και Λέσβου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Θράκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».
Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2014 οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η Eurobank, απέδειξε για 12η συνεχή χρονιά πως παραμένει πιστή στην υλοποίηση του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό με μεγάλη αναγνώριση καθώς μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί έως σήμερα 14.000 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία διεξαγωγής του, το πρόγραμμα αυτό αποτυπώνει τη σταθερή απόφαση της Eurobank να στηρίζει, διαχρονικά, τις μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και αντανακλά τη βούλησή της για διατήρηση στέρεων και μακρόπνοων δεσμών εμπιστοσύνης με την κοινωνία.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους απόφοιτους με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. 
Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γεώργιος Ορφανός, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Αρχιμανδρίτης Πατέρας Αλέξανδρος Σαλμάς, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνιος Γυφτόπουλος,  ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρέστησαν επίσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Καρατάσιος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών Γεώργιος Μπουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Δημήτριος Βαργιάννης, καθώς και πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού.
Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Αλέξανδρος Σαλμάς εκ μέρους του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνεχάρη τη Eurobank για το θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία και σημείωσε ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Συνεχάρη επίσης τους αριστούχους, τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, που στήριξαν τους μαθητές στον αγώνα τους.
Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γεώργιος Ορφανός τόνισε ότι οι νέοι, με αξίες και αγώνα, μπορούν να κάνουν την Ελλάδα καλύτερη και η Eurobank κάνει τεράστια προσπάθεια γι’ αυτό, επιβραβεύοντας επί 12 χρόνια χιλιάδες άξιους νέους, ενώ επεσήμανε ότι η Πολιτεία στηρίζει την προσπάθεια αυτή.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνιος Γυφτόπουλος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους αριστούχους, τους γονείς και τους καθηγητές τους που στέκονται στο πλευρό των μαθητών, ενώ εξήρε το έργο της Τράπεζας στον τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αποτελεί θεσμό για την Παιδεία.
Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο οποίος απευθυνόμενος στους αριστούχους τόνισε ότι πάλεψαν για τους στόχους τους και πέτυχαν, ενώ σημείωσε ότι είναι χρέος της Πολιτείας να δώσει αξίες στα οράματα των νέων.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, συνεχάρη την Τράπεζα για την πρωτοβουλία της να επιβραβεύει άριστους μαθητές, και επεσήμανε ότι πρέπει να δίνουμε πρόσβαση σε όλους στη γνώση, γιατί η γνώση αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη ζωή.
Τέλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Καρατάσιος συνεχάρη τους αριστούχους και τους εκπαιδευτικούς που σε εποχές δύσκολες ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες, ενώ τόνισε ότι η Eurobank έχει οπτική προσφοράς και στήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Απευθυνόμενους στους αριστούχους, ανέφερε ότι αποτελούν θετικό πρότυπο για τους νεότερους.

Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 18. Συγκεκριμένα, στο Νομό Θεσσαλονίκης στο 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου, το οποίο βραβεύθηκε για την αριστούχο μαθήτρια Ελένη Ολυμπία Ντόντη και στο 1ο Γενικό Λύκειο Τριανδρίας για τον Ιωάννη Ράπτη, στο Νομό Χαλκιδικής στο Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών για την Αγάπη Βαλασιάδου, στο Νομό Σερρών στο 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών για την Μαριάνθη Γκάκου, στο Νομό Δράμας στο 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας για την Αικατερίνη Κοσμίδου, στο Νομό Έβρου στο 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης για τον Ιωάννη Κουκουράκη, στο Νομό Καβάλας στο Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης για τον Παύλο Καλλινικίδη, στο Νομό Ξάνθης στο 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης για τη Στυλιανή Μήττα, καθώς και στο Νομό Ροδόπης στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής για τον Αθανάσιο Βαλασίδη.

Από την πλευρά της Eurobank, την ομιλία πραγματοποίησαν η Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος, κα Ντίνα Παπαποστόλου, με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Διευθυντή Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας και Πελατειακών Σχέσεων του Ομίλου κ. Μιχάλη Βλασταράκη. Στην ομιλία του, ο κ. Βλασταράκης τόνισε ότι «Το πρόγραμμα αυτό έχει κεντρική θέση στη σταθερή και σημαντική κοινωνική δράση του Ομίλου μας τόσο στον τομέα της Παιδείας όσο και στους τομείς της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια, όχι μόνο για την επιτυχία του προγράμματος και την ανταπόκριση της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά εξίσου για τη διάρκειά του. «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» κλείνει φέτος 12 χρόνια παρουσίας και το γεγονός αυτό αποτελεί στίγμα και μήνυμα. Γιατί το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε μέσα από την επιβράβευση της αριστείας και της επίμονης προσπάθειας είναι ένα μήνυμα που στη Eurobank το έχουμε κάνει γνώμονα της καθημερινής μας δραστηριότητας και πρότυπο για εμάς τους ίδιους. Αυτά τα 12 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στη χώρα μας, έχουμε ζήσει καλές στιγμές και μεγάλες δυσκολίες. Μέσα από αυτές σφυρηλατήσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Εμείς στη Eurobank θέλουμε να χτίζουμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με την κοινωνία, όπως ακριβώς θέλουμε να χτίζουμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας δέσμευσης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό δεν εγκαταλείπουμε πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και τις αισθανόμαστε ως δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία, ακόμη  και όταν το περιβάλλον γίνεται δύσκολο και απαιτητικό».

Τα βραβεία της Eurobank για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και των νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Χίου και Λέσβου, έλαβαν οι εξής:
1.      Λεμονιά Αïναλίδου από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
2.      Ευάγγελος Αθανασόπουλος από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Ξάνθης
3.      Γεώργιος Αλεξανδρίδης από το Γενικό Λύκειο Αγίου Γεωργίου
4.      Κωνσταντίνα Αμπά-Ντέκα από το Γενικό Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης
5.      Ιωάννης Ανδρεάδης από το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
6.      Δημήτριος Αντωνιάδης από το Γενικό Λύκειο Σιδηροκάστρου
7.      Σταύρος Αραμπατζής από το Γενικό Λύκειο Σουφλίου
8.      Μαρία Παρθένα Ατσικίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
9.      Αγάπη Βαλασιάδου από το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών
10.  Αθανάσιος Βαλασίδης από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
11.  Αναστασία Βαρβάρα από το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου
12.  Νοεμή Βασιλειάδου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Εκπαιδευτήρια "Βασιλειάδη"
13.  Δέσποινα Βασιλείου από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης
14.  Βαΐτσα Βλάχου από το 3ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
15.  Ελένη Βούξινου από το Αριστοτέλειο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Σερρών
16.  Ευθυμία Γαβριηλίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
17.  Σοφία Γαϊτάνου από το 1ο Γενικό Λύκειο Συκεών
18.  Γεώργιος Γεωργιάδης από το Γενικό Λύκειο Κασσάνδρας
19.  Σοφία Γιοφτσίδου από το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
20.  Μαριάνθη Γκάκου από το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών
21.  Αλέξανδρος Γκαραλέας από το 2ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
22.  Αθανάσιος Γκλαβέρης από το 1ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου
23.  Μαρία-Μυρσίνη Γούναρη από το 1ο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων
24.  Δέσποινα Γυρίκη από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης
25.  Ηλιάνα Δεμερτζή από το 1ο Γενικό Λύκειο Επανομής
26.  Βασίλειος Δημητριάδης από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
27.  Παρασκευή Δροσινού από το Γενικό Λύκειο Μυγδονίας
28.  Χαράλαμπος Ελευθεριάδης από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
29.  Γεωργία Ζάρρου από το 5ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
30.  Ζαχαρένια – Ζωή Ζαφειριάδου από το Γενικό Λύκειο Νέου Σκοπού
31.  Φωτεινή Ηλιάδου από το 7ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
32.  Αχιλλεύς – Μάριος Θολιώτης από το 1ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης
33.  Ιωάννης Ιακωβόγλου από το Iδιωτικό Γενικό Λύκειο Ελληνογαλλικής Σχολής "Καλαμαρί"
34.  Δημήτρης Καβάζης από το Γενικό Λύκειο Λιμένα Θάσου
35.  Βασιλική Καλαïτζή από το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
36.  Ήλια Καλαϊτζίδου από το 4ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
37.  Παύλος Καλλινικίδης             από το Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης
38.  Αλέξανδρος Καλόμοιρος από το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών
39.  Ιουλιανή Καμπούρογλου από το Γενικό Λύκειο Δοξάτου
40.  Αθανάσιος Καντάρας από το 2ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
41.  Αλεξάνδρα Καραγκίτση από το 23ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
42.  Δέσποινα Καραδήμου από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σημάντρων
43.  Ιωάννης Καρακώστας από το 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
44.  Κωνσταντίνος Καραμπατέας από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Ελληνικού Κολλεγίου" Θεσσαλονίκης
45.  Αθηνά Καραμπετάκη από το 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας
46.  Χαρά Καραπάλη από το 2ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης
47.  Μαρία Καρβουνοπούλου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Φρυγανιώτη"
48.  Ελένη-Χριστίνα Καρλιώτη από το Γενικό Λύκειο Διδυμότειχου
49.  Αλεξάνδρα Καστίδη από το 30ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
50.  Δαμιανή Κιαφζέζη από το 2ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
51.  Νίνα Κισνιαρίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
52.  Αργύριος Κοκκίνης από το 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος
53.  Στέφανος Κοντογιάννης από το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλάστρας
54.  Κοραλία Κοντού από το Γενικό Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας
55.  Αικατερίνη Κοσμίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας
56.  Γεώργιος Κοτζάμπασης από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Απόστολος Παύλος"
57.  Ιωάννης Κουκουράκης από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
58.  Μαρία Κούλα  από το 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Μηχανιώνας
59.  Κωνσταντίνος Κουρτίδης από το Γενικό Λύκειο Ροδολίβους
60.  Άννα Κουσίνα από το 2ο Γενικό Λύκειο "Μαντουλίδη"
61.  Δήμητρα Κουτάβα από το 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
62.  Λεωνίδας Κούτρας από το 15ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
63.  Ροζίτα Κωνσταντίνου από το 10ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
64.  Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου από το 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
65.  Δέσποινα Λαζαρίδου από το 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών
66.  Παναγιώτης Νικόλαος Λαλαγκάς από το 18ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
67.  Λέανδρος Λαμνής από το 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
68.  Νικόλαος Λιασκόπουλος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Αριστοτελείου Κολλεγίου" Θεσσαλονίκης
69.  Δημήτριος Μαλανδρής από το 24ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
70.  Ελευθέριος Μαλανδρής από το Γενικό Λύκειο Αρναίας
71.  Αναστασία Μαλλιαρά από το Γενικό Λύκειο Νέας Τρίγλιας
72.  Βασίλειος-Αναστάσιος Μαμάκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
73.  Ιωάννης Μαρκόπουλος από το 28ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
74.  Πετρούλα Μαρτίνη από το 5ο Γενικό Λύκειο Σερρών
75.  Ιορδάνης Μαυρομάτης από το 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
76.  Γεωργία Μέγα από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
77.  Ηλέκτρα Μήτση από το Γενικό Λύκειο Ρεντίνας
78.  Στυλιανή Μήττα από το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
79.  Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης από το Γενικό Λύκειο Φερών
80.  Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
81.  Αναστασία Μιχαηλίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
82.  Αναστασία Μούρνου από το 7ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
83.  Μηνάς Μπακιρτζής από το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
84.  Νικόλαος Τζόσουα Μπαλακανάκης από το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
85.  Κωνσταντίνα Μπαλμπάτση από το Γενικό Λύκειο Καλινδοίων
86.  Ρόζα – Ελένη Μπάρκα από το 11ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
87.  Μάριαμ Μπεκαούρι από το 16ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
88.  Παναγιώτα Μπόζα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
89.  Κωνσταντίνος Μπούζιος από το Γενικό Λύκειο Πεντάπολης
90.  Παραδείσιος-Αλέξανδρος Μπουλάκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Μενεμένης
91.  Φιλοθέη Μπουφίδου από το Γενικό Λύκειο Καλλιθέας
92.  Έστιν Μπράμκα από το 4ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
93.  Ευδοκία Μωραΐτη από το 1ο Γενικό Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανώλης Ανδρόνικος"
94.  Μαρκέλλα Μωραϊτου από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
95.  Ευανθία Νατσίδου από το 3o Γενικό Λύκειο Εχεδώρου
96.  Μελίνα Νικολαΐδου από το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου
97.  Μελίνα Ντόγα από το 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας
98.  Ελένη Ολυμπία Ντόντη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
99.  Χρυσούλα Οικονομίδου από το Ελληνογαλλικό Κολέγιο "Δελασάλ"
100.                      Κυριάκος-Μάριος Οικονόμου από το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
101.                      Γεώργιος Οικονόμου από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
102.                      Ελπινίκη Παμπόρη από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη
103.                      Αλκμήνη Πανταζή από το 27ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
104.                      Δημήτριος Παπαγεωργίου από το 19ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
105.                      Χριστίνα Παπαδάκη από το Γενικό Λύκειο Δικαίων
106.                      Παύλος Παπαδόπουλος από το 20ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
107.                      Ασημίνα-Δανάη Παπαδοπούλου από το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
108.                      Δήμητρα Παπαδοπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου
109.                      Παναγιώτης Παπαεμμανουήλ από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Δράμας
110.                      Άννα Παπάζογλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
111.                      Αντιγόνη Παπαλαζάρου από το 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
112.                      Βάγια Παρίση από το Γενικό Λύκειο Ξυλαγανής
113.                      Γεώργιος Πασχαλίδης από το 4ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
114.                      Χαράλαμπος Παυλίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"
115.                      Εμμανουήλ-Σπυρίδων Περδικάκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"
116.                      Εύα Περόντση από το 3ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
117.                      Θεμιστοκλής Περπερίδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
118.                      Χριστίνα Πίτκα από το Γενικό Λύκειο Ηράκλειας
119.                      Οδυσσέας Πλατιάς από το Γενικό Λύκειο Αξιού
120.                      Κυβέλη-Άρτεμις Πολύδωρα από το 1ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
121.                      Δημήτριος Ποτολίδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
122.                      Ιωάννης Ράπτης από το 1ο Γενικό Λύκειο Τριανδρίας
123.                      Νικολέτα Σαρρή από το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκηδόνας
124.                      Δημήτριος Σαρρής από το 1ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
125.                      Φοίβος Σγουρός από το 3ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
126.                      Ανδρομάχη Σεϊταρίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
127.                      Σοφία Σιδερίδου από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Σερρών
128.                      Ελευθερία Σλίκα από το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
129.                      Δέσποινα Σουγλή από το Γενικό Λύκειο Μίκρας
130.                      Θεμιστοκλής Σπανούδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
131.                      Σταύρος Σπανούδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών
132.                      Δάφνη Σταθάτου από το 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας
133.                      Φωτεινή Σταμπουλή από το 2ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
134.                      Αναστασία-Ευπραξία Στοϊμένη από το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά
135.                      Ιωάννης Τακόλας από το 1ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
136.                      Κωνσταντίνος Τέζας από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας
137.                      Θεολογία Τζιοβανάκη από το 1ο Γενικό Λύκειο Βασιλικών
138.                      Δήμητρα Τζιώλα από το 8ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
139.                      Αθανασία Τοπαλίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
140.                      Χρήστος Τοσουνίδης από το 12ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
141.                      Ευαγγελία Τουρούνογλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Πεύκων
142.                      Δήμητρα Τραγούδα από το 2ο Γενικό Λύκειο Σερρών
143.                      Στεργιανή Τσαμκιράνη από το Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου
144.                      Αθανασία Τσαντάρη από το Γενικό Λύκειο Σοχού
145.                      Αθανάσιος Τσιόνκης από το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
146.                      Ιωάννα Τσορμπατζίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου
147.                      Αικατερίνη Τσώμου από το 1ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
148.                      Αντώνιος Χάβαρης από το Γενικό Λύκειο Σκουτάρεως
149.                      Αλκμήνη Χαλόφτη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο 'Αξιον
150.                      Νικόλαος Χαριτάκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
151.                      Μάρκος Χαρσούλας από το 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
152.                      Ιωάννης Χατζηαβραμίδης από το 3ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
153.                      Γεώργιος Χατζηλίδης από το  Γενικό Αριστοτέλειο Λύκειο Ιερισσού
154.                      Αντώνιος Χατζηντούνας από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
155.                      Δήμητρα Χατζησιμωνιάν από το 2ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
156.                      Θωμαή Χοροζοπούλου από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
157.                      Ξένη Χρυσοσπάθη από το 32ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
158.                      Φανή Ψάλτη από το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
και οι
159.                      Αντώνιος Ασπρολούπος από το Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου Λέσβου
160.                      Αθηνά Διακογιάννη από το 2ο Γενικό Λύκειο Κω "Οδυσσέας Ελύτης"
161.                      Ειρήνη Ζουμπανιώτη από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης
162.                      Δέσποινα Καλογιάννη από το Γενικό Λύκειο Μύρινας Λέσβου
163.                      Ζηνοβία Κωνσταντά από τις Λυκειακές Τάξεις Εσπερινού Γυμνασίου Χίου
164.                      Μαρία Λάμπρου από το Γενικό Λύκειο Παροικίας Πάρου
165.                      Ευστράτιος-Ταξιάρχης Λινάρδος από το Γενικό Λύκειο Αγιάσου Λέσβου
166.                      Ευστρατία Μαριγλή από το Γενικό Λύκειο Ιππείου Λέσβου
167.                      Στυλιανός Πουλακάκης-Δακτυλίδης από το Γενικό Λύκειο Μυκόνου
168.                      Καρμελίνα Ρούσσου από το 1ο Γενικό Λύκειο Σύρου
169.                      Στυλιανή-Χριστίνα Σαραντή από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Χίου
170.                      Στυλιανή Τσαβδάρη από το Γενικό Λύκειο Καλλονής Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια: