Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

1ο ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ «Με πυξίδα το ΠαιδίΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στην πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Ξάνθης, το 1ο Προσκοπικό Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Η εργασίες του συνεδρίου  ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής και ελήξαν το ίδιο βράδυ με τη συμμετοχή 72 ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής κίνησης της Περιφέρειάς μας.
Στο συνέδριο απεύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ξάνθης ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σπύρος Κάλφας και εκ μέρους της Γενικής Εφορείας ο Βοηθός Γενικός Έφορος κ. Δημήτριος Καβούκης. Στο συνέδριο έγινε  αξιολόγηση και απολογισμός του προσκοπικού έργου και μέσα από εποικοδομητική συζήτηση με βάση της εισηγήσεις που κατατέθηκαν έγινε και ο προσδιορισμός των στόχων και ενεργειών για την επόμενη περίοδο καθώς και οι κατάθεση προτάσεων προς το Πανελλήνιο Προσκοπικό Συνέδριο. Τέλος οι σύνεδροι προχώρησαν στην ανάδειξη με ψηφοφορία των 12 εκπροσώπων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την διετία 2015-2016.

Οι Πρόσκοποι της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Επιμελητήριο Ξάνθης για την συμπαράσταση και την φιλοξενία καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την βοήθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: