Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ                            
Τον μαθητή της Γ Γυμνασίου του Γυμνασίου Ξυλαγανής Κάρεν Χαναγκιάν που διακρίθηκε σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό γραπτού Δοκιμίου ,στο Δημοτικό Κατάστημα  της Ξυλαγανής, ο Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης .
Ο μαθητής συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα «τα δικαιώματα του Παιδιού» και το δοκίμιό του ,μετά από σχετική αξιολόγηση ,πρώτευσε ,αρχικά ,σε επίπεδο νομού και στη συνέχεια συγκαταλέχθηκε μεταξύ των καλυτέρων στην χώρα. Μάλιστα βραβεύτηκε και σε σχετική εκδήλωση που έγινε στο Εθνικό Κοινοβούλιο  Αθήνα.
Ο Δήμαρχος για την βράβευση του μαθητή δήλωσε:


«Σε μία εποχή κρίσης και απαισιοδοξίας, σε μία εποχή φτώχιας και αγωνίας ,η διάκριση του Κάρεν είναι μία πολλή δυνατή αχτίδα φωτός για τη Ξυλαγανή ,το Δήμο ,τη Ροδόπη,τη Θράκη. Η διάκρισή του στον πανελλήνιο διαγωνισμό είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για την οικογένεια του το σχολείο και τους καθηγητές του και όλους εμάς τους συνδημότες .Παιδί θαυμάσιο ,γνωρίζω την οικογένειά του από χρόνια και χαίρομαι διπλά για αυτήν την διάκριση. Ο Κάρεν ,παιδί με ήθος και συμμετοχή στα συλλογικά δρώμενα του σχολείου αλλά και της τοπικής κοινωνίας ,είναι το μέλλον. Είναι η ελπίδα μας. Τον συγχαίρω και του εύχομαι να έχει ένα λαμπρό μέλλον .Συγχαρητήρια και στην οικογένειά του ,στους καθηγητές του και στο σχολείο του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: