Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Υπεγράφησαν στα γραφεία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α., οι σχετικές συμβάσεις υλοποίησης έργων στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος LEADER ΑΞΟΝΑΣ 4 Νομού Ροδόπης, ανάμεσα στην Αναπτυξιακή Ροδόπης και το Δήμο Κομοτηνής.
Υπεγράφησαν στα γραφεία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α.,  οι σχετικές συμβάσεις υλοποίησης έργων στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος LEADER ΑΞΟΝΑΣ 4 Νομού Ροδόπης, ανάμεσα στην Αναπτυξιακή Ροδόπης και το Δήμο Κομοτηνής.
Συγκεκριμένα υπεγράφησαν, με δικαιούχο το Δήμο Κομοτηνής, οι συμβάσεις υλοποίησης μέσω του ως άνω τοπικού προγράμματος των παρακάτω έργων: 
1) «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ TOYΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» προϋπολογισμού 215.525,00 €, 
2) «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»  προϋπολογισμού 300.000,00 €,
και 3)«ΑΝΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ Δ.Ε. ΑΙΓΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»  προϋπολογισμού 400.000,00 €.

Τα ανωτέρω έργα θα χρηματοδοτηθούν από το τοπικό πρόγραμμα LEADER σε ποσοστό 100%.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, η πρώην διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής και νυν Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ–Θ κ. Ζωή Κοσμίδου, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης κ. Μιχάλης Βεζυριαννίδης, ο Γενικός Δντής της Αναπτυξιακής Ροδόπης κ. Στάθης Κεφαλίδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER ΑΞΟΝΑΣ 4 κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος καθώς και όλα τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: