Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Επιμορφωτικό πρόγραμμα δυσλεξίας από την ιερά μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής



από την ιερά μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής
ερα μητρόπολις Μαρώνειας και Κομοτηνής διοργανώνει και θα λειτούργησει πο 18ης νοεμβριου 2014  ταχυρρυθμον προγραμμα πιμορφωσεως με θεμα: «δυσλεξια και κπαιδευσις – προσεγγισεις και τεχνικες ντιμετωπισεως», διαρκειας δυο (2) μηνν.
το πιμορφωτικον προγραμμα πιμορφωσεως (επε) περιλαμβανει τα κυριοτερα θεωρητικα, μεθοδολογικα και ρευνητικα ζητηματα που θετουν ο μελετες δια την δυσλεξιαν.
προκειται δι’ ν προγραμμα πιμορφωσεως, το ποον συνθετει την εδικην γωγην και παιδευσιν με την ρευνα και ξεταζει με λοκληρωμενον τροπον λους τους τομες που φορον ες την κπαιδευσιν τν παιδιν με δυσλεξια.

διδασκων το προγραμματος πιμορφωσεως τς ερς μητροπολεως εναι πανοσιολογιωτατος ρχιμανδριτης π. ποστολος καβαλιωτης, δρ. εδικς παιδαγωγικς και ψυχολογιας το θνικο και καποδιστριακο πανεπιστημιου θηνν.
τα μαθηματα θα γινωνται στο μφιθεατρο το μουσικο γυμνασιου κομοτηνσκαθε τριτη και πο ρας 16:00 ως 19:00.
μετα το περας το προγραμματος θα δοθον ες τους συμμετεχοντας σχετικαι βεβαιωσεις.
ο γγραφες θα πραγματοποιονται ες τα γραφεα τς ερς μητροπολεως πι τς δο σισμανογλου 18 πο τς 20ης κτωβριου ως 17ης νοεμβριου, πο δευτερα ως παρασκευη και κατα τις ρες πο 9:00 π.μ. ως 14:00 μ.μ. και με πευθυνον πικοινωνιας τον κ. ωαννην θερμον.

κ τς ερς μητροπολεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: