Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Συναντήσεις βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, με εκπαιδευτικούς φορείς της ΡοδόπηςΣυναντήσεις με εκπαιδευτικούς φορείς της Ροδόπης πραγματοποίησε ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Ο βουλευτής επισκέφτηκε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σάββα Μελισσόπουλο, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Θόδωρο Μούχτση, και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Ηλία Χαντζή.


Οι επισκέψεις υλοποιήθηκαν με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και αντικείμενο συζήτησης την αποτίμηση της κατάστασης των σχολείων στη Ροδόπη. Στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας συζητήθηκαν και ευρύτερα εκπαιδευτικά ζητήματα, όπως επίσης θέματα που άπτονται της μειονοτικής εκπαίδευσης.

Ο βουλευτής ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς φορείς η φετινή σχολική χρονιά να είναι ιδιαίτερη πετυχημένη και αποδοτική και ζήτησε να υπάρχει στενή συνεργασία με απώτερο σκοπό την επίλυση προβλημάτων που θα προκύψουν στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν υπάρχουν σχόλια: