Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις εορτασμού της 180ης επετείου από την ανέγερση της Αρμενικής εκκλησίας ΚομοτηνήςΤο διοικητικό συμβούλιο της εφορείας του Ιερού Ναού του Αγίου Γρηγορίου του Φωτιστή ανακοινώνει τα παρακάτω:

Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 κι ώρα 5 μ.μ., ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος κι ο προκαθήμενος του Αρμενικού Πατριαρχείου του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας, Καθολικός και Πατριάρχης κ.κ. Αράμ Α΄ θα τελέσουν επίσημη επίσκεψη στην Αρμενική εκκλησία Κομοτηνής όπου και θα λάβουν χώρα σύντομη δοξολογία και χαιρετισμοί.

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 κι ώρα 8 μ.μ. θα γίνει η κεντρική εκδήλωση των εορτασμών της 180ης επετείου από την ανέγερση της Αρμενικής εκκλησίας  στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής με την παρουσία της πολυμελούς αρμενικής χορωδίας 'Βαρτανάντς' της Κωνσταντινούπολης.


Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 κι ώρα 10 π.μ. θα τελεστεί Επισκοπική Θεία Λειτουργία και Πατριαρχικό κήρυγμα από τον προκαθήμενο του Αρμενικού Πατριαρχείου του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας, πατριάρχη κ.κ. Αράμ Α΄. Στις 1:30 μ.μ. θα παρατεθεί επίσημο γεύμα προς τιμήν του Πατριάρχη κ.κ. Αράμ Α΄ στο ξενοδοχείο Chris & Eve.

Δεν υπάρχουν σχόλια: