Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Φ. Ναούμ στις Σάπες

Για τη συγγραφέα και το έργο της μίλησαν: η κα Κυριακή Μαυροπούλου, Φιλόλογος, ο κ Ανέστης Μιμίκιος, η κ Χριστίνα Σιμάκη, Κοινωνική Λειτουργός ενώ αποσπάσματα του βιβλίου της ακούστηκαν από τη κ Αναστασία Εμμανουηλίδου.

Η συγγραφέας γεννήθηκε στην Κομοτηνή, του Απρίλη του 1978, όπου ζει και εργάζεται χρόνια. Ανακάλυψε το γράψιμο , σε πολύ νεαρή ηλικία και φυσικά στην πορεία , ακούμπησε τον εαυτό της πάνω σε λέξεις. Ο έντιμος, ζεστός και απλός χαρακτήρας της, την έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.
Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το κορίτσι με τα κόκκινα παπούτσια», στην πορεία ακολούθησαν, «ο Διαχειριστής», «Αποκαϊδια και βατόμουρο γλυκό» και πρόσφατα κυκλοφόρησε το «Χωρίς παρελθόν». Ένα βιβλίο με τελείως διαφορετικό περιεχόμενο και ύφος όπου η συγγραφέας με το ιδιαίτερο τρόπο γραφής της, παντρεύει το παρελθόν με το παρόν.
Ένας ξαφνικός θάνατος του πατέρα της ηρωίδας, Έλενας Ιωάννου, ταράζει τις ισορροπίες της.
Ζει και βιώνει σωματική και ψυχική βία. Ο αναγνώστης, αναγνωρίζει στις σελίδες του βιβλίου το τραγικό πρόσωπο της Έλενας και προσπαθεί να ανακαλύψει αλήθειες του παρελθόντος καλά κρυμμένες. Ένταση, μυστήριο και ανατροπές στο δρόμο της ηρωίδας.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τη συγγραφέα κ. Φ Ναούμ και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση.   









Δεν υπάρχουν σχόλια: