Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Τούρκοι Βούλγαροι και Ρουμάνοι κατέκλησαν την Περιφέρεια Α-ΜΘΑισιόδοξες εκτιμήσεις ότι το φετινό πρόσημο για την τουριστική κίνηση στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι θετικότερο από το περσινό, διατυπώνουν οι άνθρωποι του τουρισμού. Ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, η πληρότητα σε αρκετές περιοχές φτάνει στο 100%, με ξένους τουρίστες να αναδεικνύονται στους πρωταγωνιστές και της φετινής σεζόν.
Με πληρότητα που αγγίζει το 100%, η ΑΜΘ αρχίζει και κερδίσει σιγά-σιγά το στοίχημα του τουρισμού. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία για την επισκεψιμότητα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αναδεικνύουν τη Θάσο σε πρωταγωνίστρια. Ούτε όμως το μοναδικό νησί της Θράκης, η Σαμοθράκη δεν άφησε ασυγκίνητους Τούρκους και Ρουμάνους, αλλά και Σέρβους. Οι Τούρκοι αποτελούν και εκεί τη μεγάλη έκπληξη καθώς κατακλύζουν το νησί αφήνοντας χρήματα.
Στον Έβρο, οι Τούρκοι είναι οι πρωταγωνιστές παρά τα προβλήματα που υπάρχει με την έκδοση βίζας, αλλά και τα προβλήματα που εντοπίζονται λόγω των καθυστερήσεων στα τελωνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: