Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο Π.Σ.Κ. «Θράκας Ιππέας» στις «Πέτρινες Κατασκηνώσεις» Μαρώνειας
Ο ποδηλατικός σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» συνεχίζοντας το έργο του με σκοπό την ποδηλατική επιμόρφωση της νεολαίας, την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, βρέθηκε στις «Πέτρινες Κατασκηνώσεις» στη Μαρώνεια για ενημερώσει, αλλά και να συνομιλήσει σχετικά με το ποδήλατο και την ποδηλασία στους μικρούς κατασκηνωτές. Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή αυτά που τους είπαν τα μέλη του συλλόγου περί ποδηλάτου και ασφαλούς οδήγησης, εξέφρασαν τις απορίες τους και ήρθαν σε επαφή με τα ποδήλατα και τον ποδηλατικό εξοπλισμό  των αθλητών του συλλόγου
. Στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, βρέθηκε και ο Έλληνας πρωταθλητής ποδηλασίας και προπονητής των ακαδημιών του «Θράκα Ιππέα» Χαρούν Μολλά,  με τον οποίο τα παιδιά ποδηλάτησαν και έκανα ασκήσεις δεξιοτεχνίας. Για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ο «Θράκας Ιππέας» μέσω του προέδρου Κου. Γκογκότση, προσέφερε ένα μήνα δωρεάν εκπαίδευσης εφόσον αποφασίσουν να εγγραφούν στις ακαδημίες του συλλόγου.
Ο σύλλογος από την πλευρά του ευχαριστεί θερμά τις παιδικές κατασκηνώσεις «Πέτρινες Κατασκηνώσεις» Μαρώνειας και την υπεύθυνη κυρία Χριστίνα Τόνγκα για την πρόσκληση και τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει να μιλήσουμε με τους μικρούς μας φίλους.
Τέλος, εύχεται καλές διακοπές σε όλα τα παιδιά, να περάσουν ξένοιαστα και να ποδηλατούν όσο περισσότερο μπορούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: