Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο κ. Νίκος Ευκαρπίδης από τις Σάπες, πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ροδόπης



Ο κ. Νίκος Ευκαρπίδης από τις Σάπες, β’ αντιπρόεδρος στην απερχόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων νομού Ροδόπης και πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών, απέσπασε τους περισσότερους ψήφους στην εκλογική αναμέτρηση.
Από τα 25 κλαδικά σωματεία, που ανήκουν στην Ομοσπονδία, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης είχαν 77 αντιπρόσωποι.

 Εξ αυτών, στην κάλπη προσήλθαν 71.
Αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες των καιρών, που εκπορεύονται από τις καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση εναντίον των επαγγελματιών, ο κ. Ευκαρπίδης ξεκαθάρισε ότι «όσο δεν συσπειρωνόμαστε κι εμείς, κάνουμε το έργο της πολύ πιο εύκολο».
Ο κ. Ευκαρπίδης, συγκέντρωσε 44 «σταυρούς» προτίμησης στις εκλογές, ακολουθούν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας άλλα 8 άτομα. Πρόκειται συγκεκριμένα για τον κ. Παντελή Μαστροθεοδωράκη από το Λοφάριο με 42 «σταυρούς», τον κ. Ανέστη Βαφειάδη με 39, τον κ. Ιωάννη Κιλτσίκη με 36, την κ. Δέσποινα Χατζημάνου με 35, τον κ. Αντώνη Καμπουρίδη με 30, τον κ. Κυριάκο Δραγουμάνη από το Ιάσιο με 28, τον κ. Παναγιώτη Καλτσίδη με 27 και τον κ. Χουσεΐν Καρά που κατήλθε ως μεμονομένος με 9!
Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία, εκτός από την ανάδειξη μελών της νέας διοίκησης, αφορούσε επίσης στην ανάδειξη μελών της ελεγκτικής επιτροπής, καθώς επίσης αντιπροσώπων στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας.
Για την ελεγκτική επιτροπή ήταν τρεις οι υποψήφιοι- οι κ.κ. Γεώργιος Διγόνης, Μιχάλης Αρχοντίδης και Ιωάννης Κουτίδης-και εκλέχτηκαν και οι τρεις. Για τις 3 θέσεις αντιπροσώπων στην ΓΣΕΒΕΕ οι υποψηφιότητες ήταν 5. Αυτοί που εκλέχτηκαν όμως ήταν ο κ. Ανέστης Βαφειάδης, ο κ. Ιωάννης Κιλτσίκης και ο κ. Αργύρης Αργυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: