Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ένας πρωτότυπος γάμος στις Σάπες




Ένας πρωτότυπος γάμος έγινε το προηγούμενο Σάββατο στις Σάπες.
Ο Γαμπρός Χρήστος Κασσέρης του Σιδέρη και τις Σοφίας αρτοποιός, καταγόμενος από το Ιάσιο και το Λύκειο και νύφη η Μποζανάκη Ευαγγελία του Δημητρίου και της Δήμητρας καταγόμενη από το Αρσάκειο και την Αετοκορυφή, οι οποίοι μένουν μόνιμα και εργάζονται στις Σάπες, επέλεξαν να παντρευτούν στην εκκλησία της Συκορράχης.
Η διακόσμηση, το περιβάλλον και γενικά το όλο σκηνικό με τον ρομαντισμό και την απλότητα που διέθετε, δικαίωσαν αυτή την επιλογή.

Ο γαμπρός περίμενε με αρκετή ώρα στην κορυφή της παραδοσιακής σκάλας την εκλεκτή της καρδιάς του, την οποία συνόδευαν ο πατέρας της Δημήτρης και ο μικρότερος αδερφός της Βαγγέλης.
Ακόμη επιτυχημένη ήταν και η γαμήλια δεξίωση στο κέντρο «Έπαυλη» στις Σάπες αφού εξυπηρετήθηκαν άψογα οι πάνω από 1.000 προσκεκλημένοι του ζευγαριού.
Ιδιαίτερα ξεχωριστές στιγμές χάρισε η ορχήστρα του Γιάννη Παγκοζίδη αφού μπόρεσε να ικανοποίησει όλα τα γούστα.
Κουμπάροι ο Γιώργος Πάττας και η Μαρία Βασιλειάδου.
Την παράσταση έκλεψαν οι πολυάριθμοι νέοι που κατέκλυσαν τον χώρο και την πίστα, οι κλόουν που ψυχαγωγούσε τα μικρά παιδιά και τα λαμπερά πυροτεχνήματα που φώτιζαν τον σκυθρωπό ουρανό.
Οι γονείς των παιδιών αλλά και οι παππούδες και οι γιαγιάδες έλαμπαν από ευτυχία και χαρά για την όμορφη αυτή στιγμή των παιδιών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: