Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΕΡΓΑΣΙΑ



Δύο νέα προγράμματα για προσλήψεις ανέργων από τον ΟΑΕΔ
-Ξεκίνησαν οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων σε δύο νέα προγράμματα Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).


-Άμεσα 1140 προσλήψεις στη ΔΕΗ και στον ΔΕΔΔΗΕ
Στην τελική ευθεία για την αποστολή τους από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκονται οι προκηρύξεις 1140 θέσεων μόνικου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού στη ΔΕΗ ΑΕ και στον «Διαχειρηστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας» (ΔΕΔΔΗΕ).

Προσλήψεις 50.000 ανέργων από τον Σεπτέμβριο
Ανάσα σε χιλιάδες ανέργους θα δώσει ένα νέο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας που ετοιμάζει ο ΟΑΕΔ. Μέσω των προγραμμάτων της κοινωφελούς εργασίας 50.000 συνολικά άνεργοι εξασφαλίζουν απασχόληση για διάστημα 5 μηνών σε φορείς όπως δήμοι σχολεία, μουσεία,ΚΕΠ,δικαστήρια,Μητροπόλεις,περιφέρειες,ασφαλιστικά ταμεία,λιμάνια κ.α Ο νέος κύκλος των 50.000 προσλήψεων αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014. Ταο νέο πρόγραμμα αναμένεται να γίνει στα πρότυπα του περσινού με ελάχιστες αλλαγές στα κριτήρια. Η πρόσληψη γίνεται κατά κύριο λόγο για διάστημα πέντε μηνών και οι αμοιβές όσων απασχοληθούν είναι 19,6 ευρώ την ημέρα και όχι περισσότερο από 490 ευρώ τον μήνα για ανέργους άνω των 25 ετών και 17,1 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 427 ευρώ τον μήνα για ανέργους κάτω των 25 ετών  

-Μέχρι τις 21 Ιουλίου τα δικαιολογητικά για τις σχολές της Αστυνομίας
Μεγάλη μείωση των εισακτέων στις σχολές της Αστυνομίας καθώς ο αριθμός των θέσεων που δίνεται στους φετινούς υποψηφίους είναι μόλις 290 και είναι μειωμένος κατά 50% συγκριτικά με τις 580 θέσεις που δόθηκαν πέρυσι. Όσοι από τους υποψηφίους κληθούν τελικά για κατάταξη (το έτος 2016), θα υποβάλλουν τότε στις Υπηρεσίες κατάταξης και τα εξής δικαιολογητικά. Μέχρι τις 21 Ιουλίου η κατάθεση των δικαιολογητικών.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: