Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης



Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, αφού στο κάλεσμα των διοργανωτών ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 400 απόφοιτοι και φοιτήσαντες της Νομικής, κυρίως των 1974-1980, οι οποίοι επέστρεψαν στην πόλη των φοιτητικών τους χρόνων μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, πλημμυρισμένοι από αναμνήσεις και συναισθήματα.
Το τριήμερο πρόγραμμα περιελάμβανε σειρά εκδηλώσεων που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Σημαντική για την ομαλή και επιτυχημένη έκβαση των εκδηλώσεων, ήταν η συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με τις απαραίτητες κυκλοφοριακές και λοιπές ρυθμίσεις.
Ιδιαίτερα δε σημαντική για την επιτυχία των εκδηλώσεων ήταν η συμβολή των χορηγών οι οποίοι επέδειξαν γενναιοδωρία αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο του Πανεπιστημίου στην ανάπτυξη της πόλης και οι οποίοι αναφέρονται παρακάτω με αλφαβητική σειρά:
AWAY BACKYARD, COCO-MAT, RODOPI TOURS, TERZIDIS TRAVEL, WIND-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε., ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Ε., ΖΑΚΩΝΗΣ ΕΠΕ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ Α.Ε. ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ, ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ. -Θ., ΠΗΓΑΣΟΣ ΤΑΞΙ, ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ-ΙΑΤΡΙΚΑ, ΦΑΡΜΑ ΚΡΕΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: