Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η Κοιμωμένη ξύπνησε της Ξένιας Καλογεροπούλου & Θωμά Μοσχόπουλου Ένα παραμύθι για παιδιά κάθε ηλικίας! Μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής Με το Θέατρο του Νέου Κόσμου Την Πέμπτη 31 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής στις 9:30 το βράδυ
«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μια διασκευή από το γνωστό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης, με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε πολλά πολλά χρόνια και που την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο μ’ ένα φιλί. Τι θα γινόταν όμως αν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε στην εποχή μας; Ποιος θα της έδινε τώρα το φιλί και πώς θα επιβίωνε στον κόσμο του σήμερα; 

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» είναι και παραμυθένια και σημερινή. Ένα πειραγμένο παραμύθι με νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα, αλλά και με αυτοκινητόδρομους, τρένα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, όπου η πριγκίπισσα δουλεύει σκληρά για να βγάλει το ψωμί της και κερδίζει με το σπαθί της τον έρωτα του σύγχρονου πρίγκιπα.
Μια ιστορία ενηλικίωσης από αυτές που αγαπούν τόσο τα παιδιά, ένα έργο που απευθύνεται στο μυαλό και στην καρδιά, σκανδαλιάρικο όσο και ανθρώπινο, μια παράσταση με καλαισθησία, χιούμορ, με πολλή μουσική και ωραία χορογραφία, και με ένα θίασο από εξαιρετικούς ηθοποιούς. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και οι γονείς τους, θα βρουν πολλά πράγματα για να διασκεδάσουν και να συγκινηθούν, πολλές εικόνες που θα τους συνοδεύουν για πολύ πολύ καιρό.
Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί Αμαλία Αρσένη, Ανθή Ευστρατιάδου, Χρήστος Πίτσας, Σταύρος Σβήγκος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Φωτεινή Τιμοθέου, Ορέστης Τζιόβας.
Θα δοθεί μία παράσταση την Πέμπτη 31 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής στις 9:30 το βράδυ
 Τιμές Εισιτηρίων 10 ευρώ κανονικό και 8 ευρώ μειωμένο.
Προπώληση Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο.
Ηλεκτρονική Προπώληση www.viva.gr/tickets/theatre/i-koimomeni-ksipnise/

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής


Δεν υπάρχουν σχόλια: