Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Αναβάθμισή και φροντίδα χρειάζεται το πάρκο των Σαπών



Ένας από τους ξεχωριστούς χώρους αναψυχής και ανάπαυλας  κατά  τους θερινούς μήνες στην ευρύτερη περιοχή, είναι το πάρκο των Σάπιων.
Εκεί υπάρχει άφθονη δροσιά, παιχνίδια για τους μικρούς, καφές για τους μεγάλους ,ησυχία για τους πιο μεγάλους, ρομαντικό περιβάλλον για τους ερωτευμένους, ποικιλία επιλογών για τις οικογένειες και πολλά αλλά.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία , ο υποδειγματικός παππούς Νίκος Ευσταθόπουλος, απολαμβάνει το πρωινό του με τις εγγονές του Μαρία και Νικολέτα.
 Βέβαια κατά κοινή ομολογία ο χώρος χρειάζεται ορισμένες  καθοριστικές παρεμβάσεις για να αναβαθμιστεί ώστε να γίνει πιο ελκυστικός και πιο λειτουργικός.
Χρειάζεται περισσότερη καθαριότητα, συχνότερο κούρεμα, κλάδεμα στα δένδρα, ενίσχυση με παιχνίδια, συντήρηση στα παγκάκια, βελτίωση της περίφραξης ,αναμόρφωση του πάρκιγκ, αναβάθμιση του φωτισμού, αλλαγή στα πλακάκια, διαμόρφωση των παρτεριών, νέες κατασκευές κλπ
Χρειάζεται φροντίδα και παρεμβάσεις για να γίνει ένας πραγματικός πόλος έλξης ντόπιων και τουριστών καθώς και ένας πυλώνας για την τοπική ανάπτυξη 


Δεν υπάρχουν σχόλια: