Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Συλλόγου Κιζαριωτών




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος, καθιερωμένος χορός του συλλόγου Απανταχού Κιζαριωτών, στην πλατεία του χωριού, ο οποίος έχει και την μορφή ανταμώματος.
Η παρουσία των καλλιτεχνών ικανοποίησε πάρα πολύ τους παραβρισκόμενους κάτι που αποδείχθηκε από το κέφι και την μεγάλη συμμετοχή στο χορό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Καλλιανίδης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, συγχαίρει τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και δεσμεύτηκε για την μελλοντική πορεία του συλλόγου η οποία θα είναι δημιουργική και εποικοδομητική. Τις θετικότερες εντυπώσεις από τις επίσημες παρουσίες απέσπασε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονας, ο οποίος απεύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό.
Οι κάτοικοι του Κιζαρίου και τα μέλη του συλλόγου δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους αφού για την πρώτη φορά από την ίδρυση του συλλόγου το έτος 1985 παραβρίσκεται σε εκδήλωση του, ο Μητροπολίτης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης καθώς και πολύ νέοι από την ευρύτερη περιοχή.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Απανταχού Κιζαριωτών ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συλλόγους Ποντίων: Κασσιτερών, Θρυλορίου και Πεύκων που παραβρέθηκαν στο χορό με αντιπροσωπείες τους.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά το catering Perfecto για την άψογη προετοιμασία και εξυπηρέτηση που παρείχε.
Τέλος οι λαχνοί που κερδίζουν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς είναι τα νούμερα 166, 314, 524,213.





Δεν υπάρχουν σχόλια: