Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τις παραλίες της Ροδόπης



Από την Παρασκευή 13 Ιουνίου το πρόγραμμα δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ροδόπης με προορισμό τις δημοφιλείς παραλίες του νομού μας προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της καλοκαιρινής περιόδου. Για το ξεκίνημα της σαιζόν, έχει προγραμματιστεί να υπάρχουν σε ημερήσια βάση 7 δρομολόγια λεωφορείων με προορισμό τις παραλίες Φαναρίου και Αρωγής και 4 για την περιοχή της Μαρώνειας, τα οποία θα περνούν από την παραλιακή ζώνη.
Εν αναμονή της αύξησης της τουριστικής κίνησης στα παράλια της Ροδόπης, η διοίκηση του ΚΤΕΛ δηλώνει διατεθειμένη να επαναξιολογεί ανά τακτά διαστήματα τα δεδομένα και να προσθέτει δρομολόγια, εφόσον απαιτούνται, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.
Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Δεληγκιόζης πρότεινε παράλληλα στους επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στα παράλια της Μαρώνειας, να οργανωθούν και να κινητοποιηθούν προς την κατεύθυνση της διαφήμισης και της προβολής της περιοχής τους, ώστε να αυξηθεί το ρεύμα επισκεπτών που θα δέχεται. Κλείνοντας διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του το ΚΤΕΛ θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες μετακίνησης, που θα προκύψουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: