Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Νέα διοίκηση και προπονητής ο Βασίλης Χαριτόπουλος στην «Ελπίδα» Σαπών




 Στη συνέλευση βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ηλίας Εμιρζάς της ομάδας έκανε τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς. Έκανε μία μικρή αναδρομή στα πεπραγμένα της χρονιάς. Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα και το μέλλον της ομάδας.
Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο για προσωπικούς λόγους όπως επίσης και οι Κνίκος Σωτήρης και Γιαννακόπουλος Κων/νος.
Τις θέσεις τους, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης καταλαμβάνουν οι Κωτσάκης Γεώργιος, Τουρουνίδης Στάθης και Ντάλιας Γεώργιος. Έτσι το ΔΣ για την επόμενη χρονιά αποτελείται από τους: Κενανίδης Δημήτρης, Κενανίδης Γρηγόρης, Τουρουνίδης Στάθης, Πιτακούδης Θεόδωρος, Κωτσάκης Γεώργιος, Ντάλιας Γεώργιος και Χριστακάκης Βασίλειος και αναπληρωματικά μέλη τους Κοκκίνη Νίκο και Ευκαρπίδη Νίκο.
Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου το νέο ΔΣ έκανε την πρώτη του συνεδρίαση με θέμα τις αρχαιρεσίες. Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα η παρακάτω κατανομή: Πρόεδρος: Κενανίδης Γρηγόρης, Αντιπρόεδρος: Κωτσάκης Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας: Ντάλιας Γεώργιος, Ειδικός Γραμματέας: Χριστακάκης Βασίλειος, Ταμίας: Κενανίδης Δημήτρης, Γενικός Αρχηγός: Πιτακούδης Θεόδωρος, Έφορος Υλικού: Τουρουνίδης Στάθης και αναπληρωματικά μέλη οι Ευκαρπίδης Νίκος και Κοκκίνης Νίκος. Το ΔΣ αμέσως μετά ήρθε σε συμφωνία και ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή κο Χαριτόπουλο Βασίλειο για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: