Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΤΕΡΑ 2014 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

               
Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Πατεράδων οργάνωσε τη "Γιορτή του Πατέρα". Μια γιορτή προς τιμή του αγωνιστή, του κουβαλητή, του στυλοβάτη, το θεμέλιο του σπιτιού που έλεγαν οι παλιότεροι.
Η Γιορτή έγινε στο ξενοδοχείο "Ίσμαρος" στον Πλατανίτη Μαρώνειας στις 14/6/2014. Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου πλημμύρισαν με την αθρόα συμμετοχή τους τον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου έδωσαν έπαινο προόδου και χρηματικό δώρο 100 ευρώ στον κάθε ένα στους αριστεύσαντες μαθητές του Λυκείου, του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής.
Φέτος η "Γιορτή του Πατέρα" μεγάλωσε πολύ  αφού τις μουσικές περιπλανήσεις τις ανέλαβε το περίφημο σχήμα παραδοσιακής μουσικής η "Εβρίτικη Ζυγιά".
Προσκεκλημένοι του Συλλόγου μας φέτος ήταν ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βαφειοχωρίου Κιλκίς ο "Άγιος Γεώργιος" με το χορευτικό του και το χορευτικό του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσκυνητών , ο πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής "Ευξεινος Πόντος" , και ο Σύλλογος Καρδιοπαθών Κομοτηνής.
Το εκπληκτικό γλέντι κράτησε μέχρι τα χαράματα. 
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην «Γιορτή του Πατέρα 2014».
                                                                                          Το Δ Σ του Συλλόγου Πατεράδων
           

Δεν υπάρχουν σχόλια: