Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ Η Σ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών η διανομή προϊόντων των δικαιούχων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
Την Τρίτη 12, Τετάρτη 13 και την Πέμτη 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η διανομή προϊόντων σε 499 δικαιούχους και στα μέλη των οικογένειών τους.
Κατά τη διανομή, η οποία πραγματοποιήθηκε ομαλά, διανεμήθηκαν:

• Νωπά προϊόντα (κοτόπουλο)
•Είδη παντοπωλείου (παρθένο ελαιόλαδο, κονσέρβα ντολμαδάκια, κονσέρβα σαρδέλας, μέλι, μαρμελάδα)
• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής (αφρόλουτρο)
Ο στόχος του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) είναι η υποστήριξη ευάλωτων και ευπαθών συνδημοτών μας και των οικογενειών τους.
Στη διανομή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος για να ενημερωθεί  για τη διαδικασία της διανομής, για θέματα οργάνωσης και διαχείρισης, των προϊόντων του προγράμματος.
Όπως ανέφερε o Δήμαρχος, ο Δήμος  Μαρωνείας - Σαπών με την υποστήριξη του προσωπικού των κοινωνικών δομών και των δημοτικών υπαλλήλων, έχει εξασφαλίσει ώστε οι διανομές των προϊόντων του προγράμματος να πραγματοποιούνται χωρίς ταλαιπωρία των δικαιούχων, εξαλείφοντας, στο μέτρο του δυνατού, οποιαδήποτε αστοχία μπορεί να προκύψει .
Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην υψηλή κοινωνική προσφορά που υλοποιείται μέσω της συγκεκριμένη δράσης, προκειμένου να υποστηριχθούν συμπολίτες μας που βιώνουν δυσκολίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: