Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος TEBA

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων στους 500 περίπου ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»  του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων συνδημοτών μας και των οικογενειών τους.

Στη διανομή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί  για τη διαδικασία της διανομής, καθώς και για θέματα οργάνωσης και διαχείρισης, των τροφίμων.

Κατά τη διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής, η οποία πραγματοποιήθηκε ομαλά διανεμήθηκαν:

• Νωπά προϊόντα (κοτόπουλο)

• Είδη παντοπωλείου ( παρθένο ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, κορν φλεικς , κονσέρβα ντολμαδάκια)

• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής ( υγρό πλυντηρίου, αφρόλουτρο)

Όπως ανέφερε o Δήμαρχος , ο Δήμος  Μαρωνείας - Σαπών με τη βοήθεια του προσωπικού του Κέντρου Κοινότητας  και των δημοτικών υπαλλήλων, έχει εξασφαλίσει ώστε οι διανομές τροφίμων και ειδών να πραγματοποιούνται χωρίς ταλαιπωρία των δικαιούχων, εξαλείφοντας, στο μέτρο του δυνατού, οποιαδήποτε αστοχία μπορεί να προκύψει κατά τη διανομή ενός τόσο μεγάλου όγκου τροφίμων σε εκατοντάδες δικαιούχους.

Ο Δήμαρχος τέλος , αναφέρθηκε στην υψηλή κοινωνική προσφορά που υλοποιείται μέσω της συγκεκριμένης προκειμένου να ενισχυθούν και να υποστηριχθούν ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: